11:38 AM
CSE HTML Validator Std v12.03

Este important de știut că browser-ul web integrat opereaza intr-unul din două moduri, vezi sau previzualizare. În modul de navigare, puteți naviga pe web și valida sursa HTML a paginilor (util pentru verificarea paginilor ASP și PHP).
În modul de previzualizare, puteți previzualiza cum va arăta documentul selectat curent (cel în curs de editare). Puteți comuta modul de butonul de opțiuni din bara de instrumente a browserului. Vezi opţiunea de ajutor pentru mai multe informații.

Documentul curent ("[Untitled]") conține lungimi de linie care depășesc lungimea maximă a liniei pe care evidențierea sintaxei o analizează.
Acest lucru poate duce la probleme cu evidențierea sintaxei și verificarea ortografiei cu linii care depășesc lungimea maximă parse.
Setarea curentă este 2000 de caractere și acest document conține cel puțin o linie (linia # 52), care este de 2586 de caractere.
Orice text pe o linie după expirare va apărea ca text negru și nu va fi cu sintaxa evidențiată.
Pentru a mări sau a modifica lungimea maximă a liniei pentru analiză, vă rugăm să consultați "Editor-> Alte redacției" pagina de opțiuni în Opțiuni Editor.
NOTĂ: Această limită există pentru a crește performanța editor.

Categorie: Culegeri | Vizualizări: 232 | Adăugat de: Fastfood | Evaluare: 3.0/3
Total comentarii : 0
avatar