3:37 PM
Top 5 aplicații de luat notițe

https://www.techrepublic.com/article/top-5-note-taking-apps/

Notion Notion, Bear, Evernote, Coda și Microsoft oferă toate aplicații pentru a vă ajuta să luați notițe și să vă mențineți organizat. Tom Merritt evidențiază cinci aplicații care iau note pe care trebuie să le luați în considerare.

  1. Notion . Acest instrument de colaborare integrează tablouri, sarcini, wikis-uri și baze de date kanban. Compania o descrie ca un instrument de gestionare a fișierelor. Are aplicații pe majoritatea platformelor și funcționează pe web. Notion are un plan gratuit, cu note nelimitate, iar comunitatea are o serie de șabloane pentru jurnale, liste de cărți, rețete și multe altele.
  2. Bear . Această aplicație este doar pentru iOS și MacOS. Este destul de simplu cu trei panouri pentru notele curente, notele anterioare și notele și etichetele fixate. Are mai puține caracteristici decât concurenții, dar funcționează rapid. Puteți descărca gratuit și plăti pentru funcții suplimentare, cum ar fi criptare.
  3. Evernote . Da, este vechi și nu are aceeași echipă care o conduce, dar este totuși una dintre cele mai populare aplicații de preluare a notelor acolo dintr-un motiv. Gestionează note, organizare, sarcini, arhivare și multe alte funcții. Este multiplă platformă și este gratuit de utilizat cu limite lunare pe care le puteți plăti pentru a le elimina.
  4. Coda . Utilizează metafora unui document cu promisiunea de a aduce flux de lucru, foaie de calcul și caracteristici text într-o singură aplicație. Poate fi folosit pentru a face liste, gestionarea proiectelor, urmărirea erorilor și multe altele cu o mulțime de șabloane pe care le poți partaja. Planul gratuit limitează numărul de automatizări pe care le puteți face.
  5. Spații de lucru și componente Microsoft Fluid . Această tehnologie open source vă permite să folosiți orice aplicație office pentru colaborare în timp real. Puteți încorpora componente, precum tabele, liste, agende și altele, fără a părăsi aplicația în care vă aflați și se vor actualiza automat atunci când co-autorii le vor schimba oriunde s-ar afla. Microsoft a deschis-o pentru a încuraja dezvoltatorii să-și adauge aplicațiile în ecosistemul de colaborare în timp real Poate că sunteți mulțumit de editarea textului - și este bine dacă sunteți. Dar, dacă sunteți în căutarea a ceva nou, sper că aceste alegeri notabile vă vor ajuta să bifați încă un lucru din lista de sarcini.
  • Am încercat ceva la: https://coda.io/d/Inventar-blogs-2020_dDz-30Qb75G/Inventar-blogs-2020_su37W#_lu7X-
  • Notion: https://www.notion.so/Complet-ri-din-Bej_Mai20-6595d99476f143fb9c9c5b2097f56fe1
  • Evernote: https://www.evernote.com/shard/s530/sh/3ad0fabd-d99c-4d6e-9dce-7e33da320dac/69ea27dcac5d0c41f1174ce36b6435c8
  • Foto: https://unsplash.com/@xps
Categorie: Culegeri | Vizualizări: 147 | Adăugat de: Fastfood | Evaluare: 4.0/1
Total comentarii : 0