12:35 PM
Total Commander versiunea 9.50 64 bites

Sursa: https://www.ghisler.com/

Logo Total Commander , versiunea 9.50, este un manager de fișiere Shareware pentru Windows® 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 și Windows® 3.1. Caracteristicile Total Commander 9.50 includ acum:

  • Două ferestre de fișiere una lângă alta
  •  Asistență în mai multe limbi și Unicode  
  • Funcție de căutare îmbunătățită
  • Comparați fișierele (acum cu editorul) / sincronizați directoarele
  • Panou Vizionare rapidă cu afișare bitmap
  • ZIP, 7ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, manipulare arhivă ACE + plugin-uri 
  • Client încorporat FTP cu FXP (server la server) și suport proxy HTTP
  • Link paralel port, instrument multi-redenumire
  • Interfață cu file, expresii obișnuite, butoane istoric + favorite
  • Vizualizare miniaturi, coloane personalizate
  • Comparați editor, cursor în lister, arbori separați, logare, dialog de suprascriere îmbunătățit etc.
  • Nume Unicode aproape peste tot, nume lungi (> 259 de caractere), manager de parole pentru ftp și pluginuri, sincronizare disk- uri goale, meniu contextual pe 64 biți, filtru rapid de fișiere (Ctrl + S) Conexiune port USB prin cablu de transfer direct special , vedere parțială a ramurilor (Ctrl + Shift + B) și multe îmbunătățiri la ftp, sincronizare și alte funcții

Sursa foto: Galerie de imagini a Total Commander cu cele mai importante funcții

1. Fereastra principală a Total Commander

Fereastra principală a Total Commander cu liste derulante: Files, Mark, Commands, Net, Show, Configuration și Startfile Folder, colorare alternativă de linie activată și tipuri de fișiere colorate individual. Puteți executa comenzi direct folosind linia de comandă prezentată mai jos în listele de fișiere. Butoanele tastei funcționale din partea de jos pot servi, de asemenea, ca obiective de plasare. Elemente GUI, cum ar fi butonul, linia de comandă etc., pot fi ușor dezactivate în dialogul de opțiuni, astfel încât să puteți configura aspectul Total Commander pentru a se potrivi cu preferințele dvs. personale.

2. Modul miniatură și vizualizarea rapidă

Vizualizare în miniatură și Panou Quickview activat (CTRL + Q) pentru a vizualiza fișierul sub cursor cu vizualizatorul de fișiere TC (Lister). În plus față de panoul Quickview, puteți vizualiza fișiere într-o fereastră Lister separată apăsând F3. Există numeroase pluginuri gratuite disponibile pentru a susține un număr mare de formate de fișiere în vizualizarea miniaturilor și Lister. De asemenea, puteți afișa câmpuri personalizate sub miniaturi (de exemplu, dimensiuni ale imaginii) folosind pluginuri de conținut.

3. Meniu contextual, coloane personalizate

În mod implicit, fișierele sunt selectate cu butonul dreapta al mouse-ului. Pentru a deschide meniul contextual, țineți apăsat butonul un pic mai mult. Acest comportament poate fi schimbat astfel încât să puteți utiliza butonul stânga al mouse-ului pentru a selecta fișiere. Total Commander poate afișa și atribute suplimentare de fișier folosind coloane personalizate. Există multe plugin-uri de conținut disponibile pentru a afișa atribute ale diferitelor formate de fișiere, de exemplu etichete id3 ale fișierelor mp3, informații Exif ale imaginilor și multe altele.

4. Client- FTP

Total Commander are, de asemenea, un client FTP încorporat pentru activități de descărcare sau de descărcare sau de sincronizare. Dacă doriți să stocați parolele conexiunilor FTP în Total Commander, le puteți securiza la nivel global cu o parolă principală criptată AES.

5. Moduri de vizualizare în arbore

Total Commander oferă 3 moduri diferite de arbore. Poate afișa un arbore separat pentru ambele liste de fișiere, unul pe listă de fișiere (vezi imaginea) sau să afișeze un arbore într-una din listele de fișiere. Ecranul de mai sus arată și ferestrele dispuse vertical. Puteți alege acest mod de vizualizare pentru a câștiga mai mult spațiu orizontal pentru a afișa informații despre fișiere.

6. Instrument multi-redenumire

Redenumiți mai multe fișiere cu ușurință cu instrumentul multi-redenumire din Total Commander care permite: modificarea majusculele, căutarea și înlocuirea, adăugarea unui contor sau încărcarea / editarea numelui de fișiere folosind un editor de text la alegere. De asemenea, puteți redenumi fișierele folosind atribute de fișier, de exemplu data / ora, câmpurile Exif-information sau id3-tag. Atributele disponibile sunt extensibile cu multe plugin-uri de conținut disponibile gratuit.

7. Comparați după editorul de conținut

Total Commander poate compara două fișiere (text sau binar). De asemenea, puteți activa un mod de editare pentru a edita fișierele sau pentru a copia text între ele direct în fereastra de comparație.

8. Sincronizați directoarele

Puteți compara și sincroniza directoare (de asemenea, cu FTP) folosind instrumentul de sincronizare Total Commander. După comparație, puteți sincroniza arbori de directoare complete sau puteți efectua acțiuni specifice cu anumite fișiere folosind meniul cu clic dreapta, așa cum se arată în captură de ecran.

9. Navigarea „Breadcrumb”

Bara de cale de deasupra listei de fișiere poate fi de asemenea folosită în scopuri de navigare. O parte a căii poate fi făcută clic pentru a merge la acel folder. În plus, bara de trasee oferă o opțiune „Navigație breadcrumb (pesmet)”: orice parte a căii afișate poate fi plătită cu mouse-ul pentru a deschide un meniu derulant care poate fi folosit pentru a naviga prin directoare. Meniul breadcrumb poate fi activat și cu ajutorul tastaturii. Rețineți, de asemenea, fontul gras, afișat în lista de fișiere. Puteți configura fontul pentru lista de fișiere, meniu și dialoguri separat în dialogul de opțiuni.

10. Filtru căutare rapidă

Pentru a localiza rapid anumite fișiere, puteți utiliza filtrul de căutare rapidă (CTRL + S) pentru a afișa numai fișierele care conțin caractere specifice. Puteți comuta filtrarea apăsând din nou CTRL + S. Comportamentul poate fi configurat în opțiuni, de exemplu, puteți specifica dacă numele fișierului trebuie să înceapă cu literele dactilografiate sau dacă pot apărea oriunde în nume.

11. Butonul configurabil

Puteți schimba bara de butoane Total Commander și adăuga butoane pentru comenzi, aplicații sau foldere interne sau utilizator. Pur și simplu trageți și plasați un fișier sau un folder din lista de fișiere în bara de butoane sau faceți clic dreapta pe bara de butoane pentru a adăuga un buton. Pentru a alege o comandă internă sau de utilizator, faceți clic pe butonul lupă de lângă câmpul „comandă” pentru a deschide browserul de comenzi. De asemenea, puteți crea butoane pentru a deschide alte butoane ca meniuri derulante sau pentru a comuta între diferite butoane.

12. Dialog de opțiuni

Total Commander este configurabil. Puteți ajusta multe aspecte și funcționalitate pentru a se potrivi nevoilor dvs. personale. Asigurați-vă că aruncați o privire la dialogul de opțiuni dacă doriți ca Total Commander să arate sau să se comporte diferit decât este configurat implicit. Puteți modifica, de asemenea, tastele rapide din pagina „misc” a dialogului de configurare. O listă a tuturor comenzilor rapide de la tastatură poate fi găsită în meniul „Ajutor”> „Tastatură”. Mai multe setări speciale pot fi modificate prin editarea fișierului INI direct. Consultați Help- ul (secțiunea 4.b.) pentru o listă completă a setărilor disponibile în WINCMD.INI. Rețineți, de asemenea, că puteți apăsa F1 în fiecare dialog sau instrument din Total Commander pentru a vedea pagina de ajutor potrivit.

 

Categorie: Culegeri | Vizualizări: 169 | Adăugat de: Fastfood | Evaluare: 3.0/1
Total comentarii : 0